Planlegging. Utprøving av teknologi i undervisningen.

Vi har så langt sett på digital teknologi som en agent for endring i skolen. Mellom denne og neste økt skal du ta utgangspunkt en digital teknologi eller et digitalt redskap du ikke har brukt i undervisningen, og prøve ut dette i klasserommet i et kort undervisningsforløp - i en oppgave eller lignende.

Med digital teknologi eller digitalt redskap, mener vi for eksempel en bestemt app eller programvare, en nettjeneste (blogg eller wiki, eller sosiale medier som Instagram, Snapchat, Facebook etc), eller det kan være  bruk av digitale enheter, som mobiltelefon (lyd- og videopptak, foto), nettbrett, og så videre. Bruk gjerne ideer fra oppgaver og videoer tidligere i denne økten.

Det er viktig å presisere at dette skal være en liten oppgave som ikke skal kreve mye planlegging eller tilrettelegging. Dette skal være utgangspunktet for en refleksjonsoppgave i neste økt.