Hopp til hovedinnhold
Redaksjonen
AV Redaksjonen
20.06.2016

Veien videre

Ett år med utprøving av Språkløyper går mot slutten. Vi har gjort mange erfaringer og fått viktige tilbakemeldinger. Fra høsten vil det skje viktige endringer og utviklinger av Språkløyper.

Skoler og barnehager over hele Norge har nå vært med på å prøve ut Språkløyper i et halvt år. Deltakerne har svart på til sammen tre spørreundersøkelser. Vi takker for dette! Vi har fått svært mye nyttig informasjon fra dere og gjort oss mange erfaringer selv.

Nå er vi i gang med en prosess for forbedring av nettressursene ut fra den informasjon vi har fått. Vi er i ferd med å øke kravene til teknisk kvalitet betraktelig, og gjør også flere andre endringer. Ikke minst lager vi flere pakker for ungdomstrinnet og videregående skole.

Barnehager
Språkløyper ber barnehagene om å fortsette med utprøvingen til dere har gjennomført alle 10 øktene. I desember 2016 vil dere få en siste, avsluttende spørreundersøkelse.

Skoler
Når det gjelder alle trinnene på skolen vi i sommer til å gjøre så store forandringer nettsiden at det kan bli vanskelig å fortsette et løp. Dere skal derfor ikke føle dere forpliktet til å arbeide videre med de pakker dere har begynt med, og vi vil heller ikke sende ut flere spørreundersøkelser til dere.

Vi håper selvsagt at dere fortsetter å bruke Språkløyper til utviklingsarbeid, eller kommer tilbake til løypene senere. Nå står dere fritt til å bruke de tema og arbeide i det tempo dere ser er formålstjenlig.  
 
Det vil komme flere pakker hvert år fram til og med 2019.
 
Takk til alle som har vært med i utprøvingen, og lykke til videre.
 

Kommentarer

Ingen kommentarer på denne bloggen ennå

Skriv ny kommentar

SPRÅKLØYPER-BLOGGEN

Velkommen til Språkløyper-bloggen! Dette er stedet hvor inviterte gjestebloggere deler forskning, inspirasjon, informasjon eller aktuelle spørsmål som er knyttet til Nasjonal strategi for lesing og skriving 2016-2019. Våre bloggere er politikere, forskere, pedagoger, forfattere og andre med kunnskap og meninger om språk, lesing, skriving og opplæring. Det er kommunikasjonsavdelingen ved Lesesenteret som driver bloggen, men gjestebloggerne står selv ansvarlig for innhold og faglige meninger i sine innlegg. God lesing!

SISTE ARTIKLER

08.03.2021

22.12.2020

29.10.2020

29.10.2020

28.10.2020

FØLG OSS